Kviklån trods RKI

RKI er ingen hinding

Det er ikke nemt at optage kviklån, hvis du er registreret i RKI som dårlig betaler. Långivere vil være påpasselige med, hvem de udlåner penge til, fordi de vil være sikre på, at lånet bliver tilbagebetalt. Dog er det ikke umuligt at optage et kviklån trods RKI, læs med her hvordan.

Kviklån trods RKI

Konkurrencen bland de utallige låneudbydere på nettet er stor, og har du brug for et hurtigt lån kan det komme dig til fordel, for alle er interesserede i tilfredse kunder og god omtale. Med lidt tid og research kan du finde det lån, der passer allerbedst til dig og dine behov.

Overvejelser, inden du trodser RKI-registreringen

Selvom det er muligt at optage ny gæld gennem enkelte udbydere, trods din RKI-registrering, så vil det mest hensigtsmæssige være at du får afviklet din gæld, inden du optager flere lån.

Hvis du allerede har gæld op til begge øre og har svært ved at afvikle denne, så er det vigtigt at overveje om du har behov for yderligere gæld. Dette er særligt vigtigt at overveje, da de nye lån kan være væsenligt dyrere end dem du i forvejen har. 

Herudover kan det ses som en ond spiral, hvis du optager lån for at afvikle eksisterende gæld. I forlængelse at det er der stor sandsynlighed for, at du gør din privatøkonomi og din gæld mere uoverskuelig, da du får flere kreditorer og omkostninger i dit budget at forholde dig til.

Derfor er det supervigtigt at du genovervejer om det virkelig kan svare sig at optage et nyt kviklån trods RKI, eller om der er andre løsninger.

Hvornår kan jeg låne?

Der er ganske få krav du skal kunne opfylde for at blive godkendt til et kviklån.

  1. Du skal være fyldt 18 år. Flere og flere steder sætter alderen op til mellem 19 og 23, for at få større sikkerhed i forhold til tilbagebetaling.
  2. Du skal have et NemID til at verificere din identitet.
  3. Du skal have en fast bopæl i Danmark og et dansk cpr-nummer.
  4. Du skal kunne redegøre for en fast indkomst og er I to, der sammen ansøger bliver chancerne for at få lånet godkendt større.
  5. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret.

Hvis du lever op til disse krav, er du allerede godt på vej til at kunne få penge til det, du drømmer om.

Værd at vide om kviklån trods RKI

Står du i den uheldige situation og er registreret i RKI eller Debitor Registret så er der heldigvis stadig enkelte låneudbydere, som vil låne dig penge. Ulempen ved disse udbydere er, at de godt er klar over at de løber en større risiko ved at låne dig penge, hvorfor deres renter og gebyrer vil være væsentligt højere end ved traditionelle online lån.

Andre udbydere vil kræve at du stiller med en kautionist på lånet, således de er sikre på at få deres penge retur, selvom du måske ikke kan tilbagebetale det skyldige beløb.

Vi vil dog gøre dig opmærksom på, at det kan være en rigtig skidt idé at optage endnu et lån, hvis du allerede er registreret i RKI eller Debitor Registret. Vi hos LånTrods-RKI.dk vil altid anbefale dig at du får tilbagebetalt dit skyldige beløb, inden du optager ny gæld.

Omvendt kan det være en fornuftig idé at optage et kviklån trods RKI, hvis du samler flere små lån i ét og derfor kun skal afdrage på et enkelt lån ad gangen. Men det kan også være en idé at optage et lån trods RKI, hvis du ved at du inden længe får en større sum penge til rådighed og derfor ved at din privatøkonomi kan tåle den ekstra udgift, der er forbundet med kviklånet.

Står du i RKI vil du kunne se frem til: Højere rente, større stiftelsesomkostninger, forhøjede gebyrer, kræver muligvis pant i ejendele og lignende. Vi opfordrer derfor, at du først kommer ud af din nuværende gæld, så du ikke kommer ud i yderlige vanskelige økonomiske problemer.

Alternativt til et kviklån trods RKI, kan du pantsætte dine værdigenstande hos PANTSAT.dk, som vi har lavet en anmeldelse af.

Ansøg om et kviklån trods RKI hvor?Kviklån trods RKI

Det kan sagtens tænkes at du har fået en mere økonomisk stabil tilværelse, efter du er registreret hos RKI og du derfor sagtens kan tilbagebetale et nyt lån. Dog er det vigtigt altid at huske på de risici, der er forbundet med at optage online lån. 

Inden du beslutter dig for at optage et kviklån trods RKI, vil vi anbefale dig at du lægger dig et budget eller rådfører dig hos en gældsrådgiver. Dette er en super forberedelse, da det giver et større indblik i, hvordan din økonomiske situation ser ud. Du bliver klogere på, hvor meget du reelt bør låne og hvor stor en omkostning din privatøkonomi kan klare.

Det vigtigste er, at du finder det billigste og bedste lån, på trods af din økonomiske og private situation. Det gør du blandt andet ved at sammenligne lånenes ÅOP og omkostninger. 

Husk på, låneaftalen med en given virksomhed er først bindende den dag du underskriver kontrakten. Du kan derfor ansøge hos flere låneudbydere samtidigt for at få det bedste sammenligningsgrundlag.

Kviklån uden sikkerhed

Selvom du måske er registreret i RKI, vil det typisk være muligheder, hvis du søger et kviklån. Lånets størrelse vil dog typisk være mindre end du måske kender det fra andre forbrugslån.

Kviklånet udstedes, uden du behøver at stille sikkerhed for det, hvorfor der ikke er behov for du ejer aktiver og værdier. Dog skal du være opmærksom på, at kviklånet trods RKI ofte er forbundet med højere renter, større gybrer og store afdrag. Der er derfor mere risikabelt at optage et kviklån, hvis du er registreret i RKI, da det høje omkostningsniveau formentligt gør din privatøkonomi mere skrøbelig.

Derfor anbefaler vi altid at du kun trodser din RKI-registrering, hvis du er 100% sikker på, at du kan betale lånet og dets omkostninger tilbage rettidigt.

Quicklån trods RKI

Quicklån trods RKI er stadig stort i Danmark og de 4 udbydere vi præsenterer ovenfor, er et udpluk af de låneudbydere, som tilbyder quicklån til de danskere, som er registreret i RKI. Vi kunne have valgt at inkludere flere udbydere, men disse er de bedste på markedet inden for denne kategori.

Hvis du ikke finder en udbyder, som matcher dit behov, så anbefaler vi dig at tage kontakt til os på hej@laantrods-rki.dk således vi kan finde en anden udbyder til dig.

Quicklån RKI

Vi anbefaler altid at du sørger for at afvikle alt din gæld, inden du vælger at optage et nyt quicklån. 

Hvis det alligevel virker for uoverskueligt at afvikle det skyldte beløb rettidigt, så kan det være en muligt at få en kautionist med ombord på lånet, således du stiller en garanti for dit quicklån hos låneudbyderen. 

Alternativer til kviklån på trods RKI

Der findes heldigvis alternativer til kviklån trods RKI for at få flere penge mellem hænderne. Mange vælger at låne penge af familien i stedet for. Der vil her i sjældne tilfælde være samme rente, og mange familier har også interesse i at hjælpe familiemedlemmer ud af deres økonomiske situation.

Her er det dog vigtigt, at i laver en god afdragsordning, så du ikke skylder for mange penge til dine familiemedlemmer, som du ikke kan betale tilbage. Et andet alternativ er at pantsætte nogle af dine ejendele, som du ikke længere bruger og på den måde for frigivet noget kapital. 

Kviklån RKI

Vi vil råde dig til at tage en kautionist med ombord på dit kviklån RKI, hvis du står i den situation at du skylder en masse penge og har svært ved at afvikle gælden rettidigt.

Nye kviklån trods RKI uden kautionist

I langt de fleste tilfælde vil de udbydere, som tilbyder kviklån trods RKI kræve at du kan stille en kautionist. Dette er deres sikkerhed for at du som låntager kan tilbagebetale det lånte beløb, hvorved de løber en mindre risiko.

En fordel for dig, hvis du vælger at medtage en kautionist er, at dine rente formentligt bliver lavere, da udbyderens chance for at få sine penge retur er større, end hvis du låner alene. En ulempe ved at optage et kviklån trods RKI uden kautionist er, at dit lån ofte bliver meget dyrere, hvorfor vi vil anbefale dig at du genovervejer denne idé.

Kviklån selvom man står i RKI

Her hos LånTrods-RKI.dk sørger vi for at finde alle de udbydere, som tilbyder dig som privatperson at optage kviklån selvom man står i RKI. Vi mener kun det er ret og rimeligt, at der findes en udbyder, som hjælper selv de personer, som står svagest i samfundet.

Se alle de udbydere, der tilbyder kviklån selvom man står i RKI herover.