Om os

Derfor skabte vi LånTrods-RKI.dk

LånTrods-RKI.dk er en 100% danskejet informationsportal, som er sat i verden med dét formål at give registrerede skyldnere et overblik over deres lånemuligheder. Der er lige nu over 200.000 personer, som er registreret i RKI, hvilket blandt andet forhindrer dem i at optage et lån eller købe ting på kredit, hvorfor vi mener at netop denne side har sin berettigelse.

Hvis du derfor står i den kedelige situation og du er registreret, så er du havnet på den helt rigtige hjemmeside!

Derfor skabte vi LånTrods-RKI.dk

Det er vigtigt at understrege at vi på ingen måde er en lånevirksomhed, men udelukkende en informationsside, hvor du og andre skyldnere kan læse dig klogere på jeres muligheder, rettigheder o.lign.

Formålet med denne side er udelukkende at informere skyldnere om deres muligheder og ikke at bringe dem i en dybere gæld. Vi er interesserede i, at du finder en løsning, som kan forbedre din privatøkonomi på den lange bane. Det kan for eksempel være, hvis du sammenlægger flere mindre lån til ét stort, at du kan spare penge på dine renter.

Det er vores overbevisning, at der er mange mennesker om lander i RKI ved et tilfælde. Det kan være at der er sket nogen ting i deres liv der har gjort, at de har haft en svær økonomisk periode og derfor har måtte lade nogen regninger ligge i skuffen.

Ét opdateret overblik over lånemarkedet

På vores forside finder du et stort og 100% opdateret overblik over det danske lånemarked. Gennem vores oversigter henviser vi til en lang række låneselskaber og andre kreditvirksomheder, som kan hjælpe dig med at få din økonomi på rette kurs.

Der er udelukkende tale om godkendte låneselskaber med styr på alt fra lovgivning til kundeservice. Ergo er du i trygge hænder hos de anviste selskaber. Mangler du derfor et godt overblik over markedet for lån for danske skyldnere, så bør du rette dit blik mod vores oversigt på forsiden.

Vision

Det kompetente team bag LånTrods-RKI.dk har én fælles vision; at skabe gennemsigtighed på det danske lånemarked. På sigt skal LånTrods-RKI.dk være danskernes foretrukne website, når det kommer til alternative lån.

Har du spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp? Så klik her og udfyld vores kontaktformular.

LånTrods-RKI.dk støtter forskellige sager såsom: