Pantsat DK 2020

Din anmeldese af udbyderen

1.000 – 500.000 kr

Lånebeløb

7,5%

Rente

ja

Accepterer RKI

1 dag -12 mdr.

Afbetalingsperiode

Hvad kræver det: Du skal indlevere værdigenstande for at få penge. Konceptet fungerer ligesom en pantelåner. PANTSAT.dk tilbyder nogle af branchens højeste udbetalinger, helt op til 500.000, -. PANTSAT tilbyder at afhente genstandene hos folk, hvis udbetalingen er over 25.000, -.

Vidste du, at du ikke nødvendigvis behøver at optage dyre kviklån, for at få flere penge mellem fingrene?

Du kan pantsætte dine værdigenstande hos pantelåneren PANTSAT.dk. Dette er en mulighed for dig, hvis du er registreret i RKI, Debitor Registret eller generelt har en usund økonomi. De har straksudbetaling, hvorfor du nemt og hurtigt kan have flere penge mellem hænderne. 

Indholdsfortegnelse

Lån hos PANTSAT.dk med værdigenstande

Står du i en situation, hvor du er registreret i RKI eller Debitor Registret, så kan et pantelån hos PANTSAT.dk være en måde at nedbringe gælden på, så du kan få styr på din økonomi igen. Har du brugt kviklån til at købe luksus tidligere, kan disse pantsættes hos denne udbyder, hvorefter du modtager et kontantbeløb, som kan bruges til gælden.

Du kan få helt op til 100.000 kr. udbetalt for dine gamle ting, som måske bare samler støv. Du kan finde en meget fyldestgørende liste over ting, der kan pantsættes på udbyderens hjemmeside, lige her.

Tjenester og sikkerhed hos PANTSAT.dk

Hos PANTSAT.dk har du mulighed for at få udbetalt op til 100.000 kr.

Derudover har du mulighed for at få udbetalt pengene lynhurtigt, og løbetiden er i teorien uendelig. (Så længe du betaler for det). De kan blandt andet byde på følgende tjenester: 

  • Pantsæt dine genstande og lån op til 100.000 kr.
  • Køb dine pantsætte genstande tilbage når du har lyst
  • Få udbetalt lån selvom du står i RKI/Debitor Registret

Du skal som tommelfingerregel pantsætte værdigenstande af dobbelt så stor værdi, som du gerne vil låne.

PANTSAT login

Når du optager et lån hos PANTSAT får du et login, som du kan logge ind med på deres hjemmeside. Det er blandt her du kan finde alt information vedrørende dit lån og hvornår du skal købe dine pantsatte genstande tilbage. Det er også her du, mod betaling, kan forlænge løbetiden. Tilbagekøbsprisen forbliver uændret hvis du forlænger løbetiden.

PANTSAT kreditvurdering

PANTSAT laver ikke kreditvurdering af dig som “låntager”, når du benytter deres service. Årsagen til dette er, at du pantsætter en genstand, med en højere værdi, end det du får udbetalt, hvorfor PANTSAT allerede har fået dækket deres “tab”. 

De løber derfor ingen risiko ved at udbetale penge til dig, da de har dine genstand i pant. 

PANTSAT udbetaler nemt og hurtigt

Selve ansøgningen er enkel. Generelt kan processen beskrives således:

  1. Ansøgning
  2. Vurdering
  3. Udbetaling
  4. Tilbagekøb

Du skal selv sørge for at kontakte PANTSAT.dk og vise hvad du gerne vil pantsætte. Herefter foretager deres eksperter en vurdering af, hvad genstanden er værd. Herefter udbetaler de et beløb, tilsvarende halvdelen af værdigenstanden. 

Når en given fastsat dato oprinder skal du så købe værdigenstanden tilbage, forlænge løbetiden, eller blot lade være. Det er med andre ord slet ikke muligt at komme til at stå som dårlig betaler med et Pantsat lån.

PANTSAT rentefrie lån

Der er ikke renter på PANTSAT lån på samme måde, som der for eksempel er på TANDO. Det de for alvor tjener penge på er folk der forlænger løbetiden, og derudover at tilbagekøbsprisen er lidt højere, end beløbet man fik udbetalt til at starte med. Generelt er låneomkostningerne langt lavere end ved andre kviklån.

PANTSAT Trustpilot

Det er ikke helt uden grund, at PANTSAT.dk har en høj trustpilot score. De har et supergodt ry for at holde hvad de lover, uden skjulte gebyrer og dikkedarer. Derudover er de punktlige og deres service er altid i top. Her er i sandhed mulighed for at samarbejde med en af landets dygtige pantelånere.

PANTSAT kontakt

Går du og overvejer at pantsætte en værdigenstand, eller har du spørgsmål vedrørende dit Pantsat lån, så kan du kontakte dem på følgende måde:

Pantsat telefonnummer: 7174 3045

De svarer telefonen 08:00-20:00 på hverdage og 10:00-18:00 i weekender.

Pantsat e-mail: info@pantsat.dk.

De har desuden en chatfunktion på deres hjemmeside.

Pantsat adresse: Store Kongensgade 59F, 1264 København K.

Du kan ansøge her på WWW.PANTSAT.DK eller besøge vores butik. Du kan finde åbningstider og adresse nederst på siden.

Når du indleverer din værdigenstand til PANTSAT.DK, så køber vi den af dig, således at ejerskabet overgår til os. Samtidig med at vi køber din værdigenstand, indgår vi en kontrakt om, at du kan tilbagekøbe din værdigestand til en aftalt pris på et senere tidspunkt. Tilbagekøbsprisen er det beløb, som det vil koste dig at købe din værdigenstand tilbage.

Vi er som udgangspunkt åbne for alle typer af genstande, så længe (1) genstandens værdi kan fastslås med en vis sikkerhed, (2) genstanden rimeligvis opretholder sin værdi, og (3) genstanden er omsættelig.

Vi forbeholder os dog altid retten til afvise specifikke værdigenstande efter en konkret vurdering.

Du kan sagtens tilbagekøbe din værdigenstand før kontrakten udløber. Der er ikke noget gebyr for dette, og hvis du tilbagekøber værdigenstanden før kontrakten udløber, så vil tilbagekøbsprisen være lavere end ved kontraktens udløb (og dermed billigere for dig).

For eksempel:

Vi har indgået en kontrakt, hvor du har fået udbetalt 10.000 kr., og kan tilbagekøbe værdigenstanden efter 90 dage for 11.800 kr. (dette betyder at tilbagekøbsprisen stiger med 20 kr. pr. dag).

Hvis du gerne vil tilbagekøbe din værdigenstand efter 70 dage, så kan dette gøres for en tilbagekøbspris på 11.400 kr. (tilbagekøbsprisen er steget med 20 kr. hver dag i 70 dage). Der er ikke noget gebyr.

Det har ingen betydning, hvis du er registreret i RKI.

Det har ingen betydning, at du har andre lån. Vi forholder os udelukkende til den værdigenstand, du indleverer, og ikke din økonomi i øvrigt.

Teknisk set låner PANTSAT.DK ikke penge ud, hvorfor der ikke er nogen rente.

Der er derimod en forskel mellem din salgspris til os og vores videresalgspris til enten dig (hvis du tilbagekøber genstanden) eller tredjemand (hvis du ikke tilbagekøber genstanden). Denne forskel dækker vores omkostninger og fortjeneste. Hvor stor forskellen er mellem din salgspris til os og vores videresalgspris afhænger af de konkrete omstændigheder.