Tando Lån 2020

Din anmeldese af udbyderen

8.000 – 70.000 kr

Lånebeløb

41,20%

Rente

18 år

Min. Alder

12-60 mdr.

Afbetalingsperiode

Låneeksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente, der skal tilbagebetales, er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en årlig nominel rente på 41,2%. Vi har ingen yderligere gebyrer eller omkostninger.

Måsker kender du til at stå i en situation, hvor din konto er tømt sidst på måneden? Eller har du oplevet at der kommer udforudsete udgifter sidst på måneden? Hvis du er i stand til at nikke genkende til ovenstående scenarier, kan det være, du har overvejet at optage et kviklån udenom din bank. Tando lån er et dansk låneselskab, der tilbyder folk, der er registreret i RKI at optage et lån.

Bemærk dog, at blot fordi de giver dig muligheden for at optage et lån trods RKI, så lover de dig ikke at du bliver godkendt. Du skal fortsat igennem en individuel kreditvurdering inden det besluttes om du kan låne.

Indholdsfortegnelse

Historien bag Tando Lån

Måske er du stødt på Tando Lån, da de tidligere brandede sig som Aurora Lån? Aurora Financial ApS, der står bag ved denne låneudbyder, valgte tilbage i slutningen af 2019 at ændre lånet. 

Men, hvad betyder det for dig? Du er nu i stand til at låne helt op til 70.000 kr., hvor det tidligere kun var muligt at låne op til 50.000 kr. I samme ombæring valgte virksomheden at rebrande sig, ændre navn og designe et helt nyt logo, som deres nye brand derfor kunne stå bag ved. Derfor hedder Aurora Lån i dag, Tando Lån.

Hvis du tidligere har optaget et lån gennem Aurora, så skal du ikke bekymre dig, hvis du overvejer et Tando Lån, du får alle de samme gode lånevilkår som du tidligere fik med Aurora. Der er blot tale om et nyt navn.

Tando Lån Trustpilot

Tando Lån adskiller sig fra andre låneudbydere ved at score pæne ratings på Trustpilot. Faktisk synes 47 personer, at de fortjener 3,5/5 stjerner. (Denne artikel er skrevet i start Marts 2020).

Sådan foregår låneprocessen hos Tando Lån

Tando Lån går ind for, at det skal være så nemt, hurtigt og ukompliceret som muligt at optage et lån. Derfor vil du opleve en hurtig ansøgningsproces, når du tager kontakt til Tando gennem deres hjemmeside.

Én af årsagerne til, at netop denne låneudbyder kan tilbyde dig en nem låneproces er grundet deres kautionistbaserede låneform. Herudover stilles der ganske få krav til dig og din kautionist. De eneste krav, der bliver stillet er til din alder og at du eller din kautionist betaler de månedslige aftalte beløb, som følger med lånet. 

Det er ikke en nødvendighed, at du er i arbejde, men du skal ud fra din indkomst kunne bevise, at du kan betale lånet. Herunder får du et overblik over, hvordan låneprocessen ser ud, og du kan desuden finde flere informationer, hvis du klikker ind på hjemmesiden her.

Udfyld en låneansøgning

Tando har gjort hele ansøgningsprocessen så nem, hurtigt og overskuelig som overhovedet muligt. Derfor kan du i løbet af få minutter have afsendt dine låneansøgning til dem. 

Det er vigtigt at du udfylder din ansøgning så fyldestgørende som muligt med relevant data. Du skal blandt andet angive, hvor meget du vil låne og den ønskede lånetid. Derudover kan du ud fra flere muligheder vælge, hvad låneformålet er. Her kan du vælge mellem alt fra bryllup til boligforbedring og alt derimellem. 

Herudover skal du angive en række personlige oplysninger på dig som låntager. Du kan se specifikt hvordan ansøgningsskemaet ser ud, ved at klikke her. Hos Tando kan du låne fra 8.000kr., og du kan alt efter dit behov vælge en bestemt løbetid på lånet.

Tando Lån Logo

Ved at klikke på dette link, kan du endvidere komme til en låneberegner, som giver dig lånebeløbet og tilbagebetalingsperioden. Ved at bruge denne funktion kan du få et praj om, hvordan din låneaftale vil komme til at se ud.

Låneaftalen er krypteret for at opnå den størst mulige sikkerhed, da lån har med fortrolige oplysninger at gøre. Du kan altid anmode om at kunne få en kopi af din låneansøgning, da den bliver gemt digitalt i Tando Låns system.

Din kautionist skal registrere sig

Det er både let for dig og din kautionist at registrere sig hos Tando. Efter du har udfyldt din låneansøgning, vil du modtage et link. Linket skal din kautionist klikke på, hvorved kautionisten kan udfylde sin del af låneaftalen.

Det, kautionisten skal udfylde, ligger online, og omfatter personlige kontaktoplysninger og informationer. Derudover skal din kautionist være villig til at oplyse sin månedlige indkomst. Herudfra vurderer Tando Lån, om kautionisten er egnet til at kautionere dit lån, hvis du ender i den situation, at du ikke selv kan betale.

Når en person vælger at blive kautionist skal de igennem præcis den samme proces som du gennemgår som låntager. Du og din kautionist kan læse meget mere om processen for jer begge, her.

Godkendelse af kautionist

Hvis Tando vurderer at både du og din kautionist er egnet, vil I modtage en besked herpå når beslutningen er truffet. Tando Lån vil tage din kautionist i hånden og sikre, at intet er misforstået, og at personen er indforstået med det ansvar, der påtages.

Din kautionist vil derfor modtage en opringning, hvor hele processen forklares. Der vil selvfølgelig være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Du skal være opmærksom på, at lånet bliver indsat på din “kautionist konto”.

Pengene udbetales til kautionisten for at undgå svindel, og det betyder, at kautionisten skal overføre lånebeløb til dig

Udbetalingsprocessen forklaret

Når hele ansøgnings- og godkendelsesprocessen er godkendt og “overstået”, så vil pengene blive udbetalt til din kautionist. Lånebeløbet vil blive overført til en kautionist konto, hvorefter kautionisten skal overføre lånebeløbet til dig.

Tando Lån har en målsætning om, at alle lån, der optages hos dem, skal være udbetalt højst 24 timer efter godkendelsen af din kautionist.

Udbyderen kontakter kautionisten for at få aftalen bekræftet. Skulle det ske at kautionisten ikke kan nås per telefon, kan det give forsinkelser. Har du sendt din ansøgning i weekenden, vil den blive behandlet den næstkommende arbejdsdag.

Uanset hvad vil du altid blive oplyst om, hvornår udbetalingen sker.

Hvad sker der, hvis min kautionist bliver afvist?

Tando ønsker at du får den bedstmulige låneperiode, hvorfor det af og til sker, at din kautionist vil blive afvist. Dette kan være tilfældet hvis det vurderes, at kautionistens privatøkonomi ikke kan løfte gælden.

Du kan læse meget mere om, hvilke krav, der er til din kautionist her.

Skulle det ske, at din kautionist bliver afvist, så vil din ansøgning fortsat være godkendt. Det eneste du skal gøre, for at få pengene udbetalt er, at finde en anden person, som vil være kautionist for dig. Denne person skal herefter igennem den samme proces som den forrige.

På denne side kan du læse mere om, hvad du kan gøre, hvis din kautionist bliver afvist.

Hvordan er muligheden for at indbetale til og indfri mit lån?

Hos flere online låneudbydere vil du opleve at det ikke er muligt at indbetale ekstra eller indfri dit lån før tid. Enkelte udbydere vil endda opkræve et ekstra gebyr for at indfri dit lån før tid.

Dette er ikke tilfældet med Tando Lån.

Tando vil nemlig ikke stå i vejen for at du kan indfri din gæld før tid. Du kan selv vælge, om du ønsker at indbetale ekstra i en given måned. Hos Tando Lån kan du derfor helt gebyrfrit lave en indbetaling eller indfri dit lån og dermed spare penge. Her kan du læse mere om, hvad du skal gøre, hvis du ønsker at betale hurtigere af på dit lån.

Spørgsmål og svar? Tando Lån kontakt

Det er helt centralt for Tando Lån, at deres kunder føler, der bliver taget godt imod dem, og at de får en god låneoplevelse. Derfor sidder udbyderens medarbejdere klar til at hjælpe dig. Det gælder både, hvis du har generelle spørgsmål i forhold til at optage lån, eller hvis du spørgsmål til dit nuværende lån hos Tando Lån.

Selskabet kan både kontaktes via mail og telefon, og du kan se kontaktoplysningerne her. Derudover har Tando Lån på denne FAQ-side samlet en række typiske spørgsmål, som både er informative for låntager og kautionister.

Du kan også benytte deres mail: hej@tandolan.dk

Du skal være min. 18 år med fast bopæl i Danmark. Du skal have en kautionist for at få lånet og derfor kan du godt stå i RKI. Din kautionist må ikke stå i RKI.

Du kan låne fra 8.000 kr. til 70.000 kr.

Dansk lånevirksomhed som kun låner penge ud, hvis du har en kautionist.