TillidsLån 2020

Din anmeldese af udbyderen

8.000 – 70.000 kr

Lånebeløb

41,20%

Rente

18 år

Min. Alder

12-60 mdr.

Afbetalingsperiode

49.9% APR (APR er der for at hjælpe dig med at sammenligne forskellige tilbud. I dette tilfælde er det et maksimum af 49.9%) F.eks. for et samlet kreditbeløb på 32.000,00 kr. over 36 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.561,26kr. Den samlede rente, der skal tilbagebetales, er 24.205,36 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 56.205,36 kr. kr.med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en årlig nominel rente på 41,2%.

TillidsLån er et online lån, som henvender sig til alle. Men specielt dem, der står registreret i RKI eller Debitor Registret. Du har mulighed for at optage et lån fra TillidsLån til nogle fornuftige renter og uden de helt store krav til dig, som låntager. Herunder kan du læse meget mere om udbyderen og se, om det er noget for dig.

Indholdsfortegnelse

Tillidslån, hvem er det?

TillidsLån er en online låneudbyder, som så mange andre udbyder lån til private. Alligevel formår denne låneudbyder at adskille sig fra mængden, ved at tilbyde online lån til personer, som er registreret i RKI. Låneudbyderen har en særdeles nem og overskuelig oversigt på deres hjemmeside, hvor du hurtigt kan ansøge om et lån trods RKI.

Det er derfor en specifik låneudbyder, som henvender sig til de forbrugere, som kan have svært ved at låne andetsteds. TillidsLån giver deres nye og eksisterende kunder en chance til. De sørger for at du kan få styr på drømmene og få hverdagen til at hænge sammen.

Det eneste denne låneudbyder kræver, når du skal optage et lån er at du har en kautionist med i lånet.

Årsagen til dette krav er, at de derved sikrer sig at de kan få deres penge tilbage. Hvis de skulle tilbyde dig at optage et kviklån trods RKI, så ville dine renter være nogle helt andre end dem, der bliver præsenteret ovenfor.

TillidsLån er derfor en genvejen til en mere økonomisk overskuelig hverdag for alle. Det koster dig ikke ekstra at optage et tillidslån, da det er ganske uforpligtende at modtage et tilbud. Samtidig har du mulighed for at sidde bekvemt derhjemme og færdiggøre ansøgningen online. Herefter er du færdig i løbet af få minutter.

Virksomheden bag TillidsLån, har tidligere brandet sig som AuroraLån, men i efteråret 2019 valgte de at brande sig som TillidsLån og TANDO. Ejerne er stadig Aurora Finans og du kan finde deres kontaktoplysninger længere nede i artiklen.

Tillidslån trods RKI

Denne låneudbyder er én af i alt 2 udbydere, som tilbyder privatpersoner i RKI et lån. 

Forskellen på et traditionelt forbrugslån og TillidsLån er, at man her skal stille med en kautionist. Denne person er virksomhedens sikkerhed for, at de får deres finansielle midler tilbage rettidigt. Det er ligeledes kautionisten, som får lånet udbetalet og de kan derfor råde over pengene.

Kautionisten garanterer at betale lånet ud, i tilfælde af at låntageren ikke har mulighed for det. I en sådan situation skylder man som låntager ikke længere penge til långiveren. I stedet skylder man så pengene til kautionisten, hvis man ser scenariet fra et moralsk synspunkt.

Hvor meget kan jeg låne med Tillidslån?

Du har mulighed for at låne fra 8.000 – 70.000 kroner af TillidsLån til lige netop dét, som du står og mangler. Hvad enten det er mere luft i budgettet, afvikling af tidligere gæld eller noget helt tredje.

Alt du skal gøre er at ansøge, som gøres nemt, hurtigt og sikkert. TillidsLån er krypteret, da der er tale om personfølsomme data. Du skal som udgangspunkt ansøge om lånet først. Hvis du bliver godkendt, så skal din kautionist ansøge om et lån. På den måde kan låneudbyderen hurtigt lave en kreditvurdering af jer begge, hvorefter I vil have pengene udbetalt hurtigt (ofte inden for 24 timer).

TillidsLån kontakt

Overvejer du at optage et online lån trods RKI hos TillidsLån, eller har du spørgsmål? Så kan du altid nemt kontakte dem på nedenstående måde:

Telefonnummer: 78 76 85 28

E-mail adresse: hej@tillidslaan.dk

De svarer på telefonen 08:00-17.00 i hverdage.

Adresse: Langebrogade 5, 1411 København.