Kontakt

Svar inden for 48 timer

Hvis du skulle være i tvivl om noget, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Det sker via formularen nedenfor.

Svar inden for 48 timer

Hvad end du skriver ind med spørgsmål, feedback eller idéer til et evt. samarbejde, sørger vi for at vende tilbage inden for 48 timer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål

Hos LånTrods-RKI.dk kan vi svare på stort set alle henvendelser. Dog er vi ikke i stand til at svare på spørgsmål vedrørende specifikke låneaftaler med de virksomheder, du finder på vores site, da disse er 100% unikke.

Vi formidler ingen lån, men arbejder kun som en vidensbank for de personer som står i den uheldige situation, hvor de er registreret i RKI.

Ønsker du svar på hvordan du kommer ud af RKI, hvor længe man er registreret eller hvad RKI er, så henviser vi til vores blog, hvor der er flere artikler, som besvarer netop disse spørgsmål.

Feedback

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har feedback til os, både hvis det er positivt og negativt, dog så længe det er konstruktivt.

Har du forslag til emner vi kan belyse eller værktøjer vi skal lave, som vil gøre hele processen lettere for dig som privatperson, så benyt meget gerne formularen til venstre.

Vi glæder os til at høre fra dig.